Články

Interiér na míru s dekorem dubové dýhy

Původně si majitelé malého rodinného domku přáli jeho zvětšení přístavbou. Po několika náčrtech možných variant se ale nakonec rozhodli pro řešení bez kompromisů a zvolili cestu nového domu, ve kterém si budou moci dopřát velkorysejší prostory včetně relaxační zóny se saunou. Sjednocujícím prvkem celého domu je světlá dubová dýha.

Celý článek

Úchytky v kuchyni: nezanedbatelný detail

Důležitým funkčním i estetickým prvkem kuchyňské sestavy jsou úchytky. I ty v duchu trendů podléhají změnám. Masivní, dlouhé, svislé či vodorovné střídají v různých obdobích zase méně nápadné nebo skryté, jsou i řešení, která se bez úchytů zcela obejdou. Na to, jaké jsou možnosti otevírání nábytku, jsme se zeptali Štěpána Vondráška, zástupce společnosti JN Interier.

Celý článek

Černá ji sluší

Když majitelé nové kuchyně navštívili poprvé kuchyňské studio JN Interier, byli rozhodnuti, že si tu objednají lesklou bílou sestavu. Pak si ale prohlédli černou kuchyň, která byla ve studiu vystavená, a všechno bylo jinak.

Celý článek

Ergonomie kuchyně

Než se definitivně rozhodnete pro konečné uspořádání kuchyně, ověřte, zda vám naplánované řešení vyhovuje. Kromě návaznosti jednotlivých zón je třeba zkontrolovat i další parametry. Jaké? O tom jsme si povídali se Štěpánem Vondáškem, ze společnosti JN Interier.

Celý článek

Lukáš a Veronika Hejlíkovi: Nejlepší je osobní zkušenost

Pokud rádi vaříte anebo objevujete nová gastronomicky zajímavá místa, určitě znáte
populárního herce a foodblogera Lukáše Hejlíka. V roli kuchyňského montéra společnosti JN Interiér
byste ho ale asi nečekali… Jak tedy k celé spolupráci došlo?

Celý článek

Lukáš a Veronika Hejlíkovi: pozvánka do kuchyně

Přestěhovali jsme se. @veronika_hejlikova si přála novou kuchyň, začali hledat inspo na Instagramu, hledali českou firmu. Našli @jninterier z Brandýsa, zašli do jejich prodejny na Pankráci... 

Celý článek