Články

Hluboko v lesích, na dohled civilizaci

Nebyl to útěk z města. Šlo o shodu náhod, souhru v partnerském soužití a tolik důležitou blízkost k rodině. Manželé Lucie a Petr do prvního, skutečně svého bydlení investovali nejen čas a peníze, ale především do něj obtiskli své životní hodnoty. Vrátili se oba tam, kde mají své kořeny.

Celý článek

Nová kuchyně má mít duši, říká Štěpán Vondrášek

Sníte o nové kuchyňské lince, která se stane srdcem vašeho domova? Nenechte se odradit slovem „nejde“, které mají některá interiérová studia ve svém slovníku. Pouze si tím usnadňují práci. Štěpán Vondrásek z JN interiér je přesvědčen o opaku. A říká, že kuchyně má mít duši

Celý článek

Nová kuchyně? Můžete ji mít bez kompromisů

Plánujete investovat své finance a čas do nové kuchyně? Prvním krokem, který rozhodne o tom, zda bude vaše nová kuchyně splněným snem, je výběr kuchyňského studia.

Celý článek

Kuchyň navržená odborníkem

Kuchyň v bytovce z 60. let zdědili mladí manželé po předchozích majitelích. Její podoba sahá pravděpodobně do stejného období. „Palubkový” vzhled skříněk a pracovní deska neuměle imitující kámen jsou dnes už za zenitem stejně jako ošlapaná korková podlaha.

Celý článek

Romantika mezi zvonky

Paní Olga se po letech rozhodla pro výměnu velkého bytu za menší a pro jednoho člověka s dvěma kočičími spolubydlícími pohodlnější. Nový domov vybavila kuchyní v romantickém stylu, o které vždycky snila a v níž našla místo i její sbírka zvonečků.

Celý článek

Dvojitý ježíšek

Letošní Vánoce budou u Liegertových obzvlášť sváteční. Rodina se rozrostla o malou Vandu a konečně se dokončila. kuchyň – srdce každého domova.

Celý článek