Články

NAŠLI SVŮJ ODSTÍN

Když během rozsáhlé rekonstrukce rodinného domu hledali majitelé podobu nové kuchyně, byli po několika návštěvách různých prodejců téměř rozhodnuti pro konkrétní sestavu. Pak ale na doporučení přátel vyhledali ještě studio JN Interiér a všechno bylo jinak..
 

Celý článek

Každá kuchyň je unikát

Pokud se chystáte na kompletní rekonstrukci interiéru nebo kuchyně a nehodláte se spokojit se sériově vyráběným nábytkem, obraťte se na JN Interier. Společnost působí na trhu bez mála dvacet let a její specializací je vše, co se nábytku na míru týká.

Celý článek

Kolik odstínů má žlutá?

Když se majitelé nového rodinného domu rozhodli část kuchyňské sestavy barevně oživit, netušili, že budou barevné skleněné plochy společně se změnami vnitřního a venkovního osvětlení výrazně měnit odstín i atmosféru celé kuchyně.

Celý článek

Trendy které budou v  roce 2019 vládnout kuchyním?

Opět jsme v lednu navštívili nejdůležitější německý veletrh Imm Living kitchen v Kolíně nad Rýnem. Dovolte se nám podělit o dojmy, které budou odrážet vývoj ve světě kuchyní. Kolín není Milano a nám je německý vkus bližší než více velkolepý styl italský.

Celý článek

Podívejte se, jak jsme vybavili byt atypickým nábytkem

Při zařizování bytu není nutné podléhat  všeobecnému  trendu a sáhnout po bílé nebo černé. Módní jsou totiž nyní dekory v dekorech dřeva v kombinaci s latté. Pro společnost Skanska Reality  jsme  podle návrhu designérky  Anny Lacové realizovali  nábytek na míru do vzorového bytu v Karlíně. Podívejte se na výsledek!

Celý článek

Nebojte se individuality

Vyjít z davu lze v mnoha směrech. Někdo se profiluje v módě, jiný v názorech a pro dalšího je důležité prostředí, ve kterém žije. Se Štěpánem Vondráškem, spolumajitelem společnosti JN Interiér zabývající se výrobou nábytku, jsme si povídali nejenom o tom, jak se tvoří kuchyně na míru.

Celý článek